Richtlijnen kinderkledingbeurs Stolwijk

 

 

Algemeen:

Ingebrachte kleding moet altijd schoon en heel  zijn. Wij keuren kleding die niet aan deze eisen voldoet af.  Het is dus belangrijk dat je de kleding goed controleert.  De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van kleding of schade door brand e.d.  Je krijgt 75% van de verkochte kleding, de rest is voor de organisatiekosten en de donatie aan de Dierenambulance. Ook van de kopers vragen wij 15%. Het geld wat je verdient, ontvang je direct bij het ophalen van je niet verkochte kleding. Ook kun je ervoor kiezen je niet verkochte kleding te doneren aan de Nonfoodbank. 

Wij doen de verkoop en hangen alles netjes op soort en op maat, wel ben je natuurlijk van harte welkom om ook te komen kopen tijdens de beurs, misschien hangen er ook nog leuke dingen bij voor jezelf!

 

Wat aan te bieden:

De kleding mag ingeleverd worden vanaf maat 86 tot maat 182.  Ook mag maat xxs en xs ingleverd worden, GEEN S! Verder mogen ook aanverwante artikelen ingeleverd worden. (bijvoorbeeld schoenen,  tasjes en sieraden)  Wegens ethische bezwaren nemen wij geen kleding met echt bont aan.

Elk seizoen heeft zijn eigen kledingaanbod. Wegens ruimtegebrek accepteren wij in de winter geen korte mouwen T-shirts en ook geen hemdjes.

 

Je kunt maximaal 2 grijze vuilniszakken vol kleding inleveren. Vier paar schoenen mogen daaraan toegevoegd worden in een aparte zak, ze moeten er echt nog goed uitzien, want de ervaring leert dat schoenen gewoon niet zo veel verkocht worden, zeker niet als ze vuil of afgetrapt zijn. In de winter mag je 3 vuilniszakken inleveren omdat de winterjassen veel plaats innemen. We vragen van je dat je de artikelen gesorteerd in de zak aanbiedt, dus broeken bij de broeken, vesten bij de vesten etc. in een apart plastic zakje. Dit scheelt ons enorm veel tijd bij het uitsorteren en hebben we meer tijd over om de kledingstukken zo aantrekkelijk mogelijk op te hangen waardoor de verkoop gestimuleerd wordt! 

 

Prijzen: (in hele en/of halve euro’s dus geen € 0,75)

Altijd bruine leukoplast. (rolletje) Dat is namelijk plakvast en ook kleurvast. Als je het kledingstuk voor je hebt, moet de plakker rechts boven aan de voorkant op het kledingstuk geplakt worden. Uitzondering: kwetsbare stoffen, zoals velours of harige stoffen, de leukoplast achter in hals of broekband in verband met beschadiging van de kleding.

Je schrijft op het leukoplast: Eerst je nummer, dan maat, dan de prijs.  B.v.  1 -146 - 2,50

 

Met blauwe pen geschreven: Dan gaat de niet-verkochte kleding na afloop naar het goede doel. (de non-foodbank in Gouda)

Met rode pen geschreven: Dan krijg je de niet-verkochte kleding na afloop terug.

 

Je doet ons een groot plezier om zoveel mogelijk blauw te prijzen!

Let op: tweedelige artikelen: Aan elkaar vast maken met veiligheidsspelden om verlies te voorkomen! Op het bovenste stuk nummer/maat/prijs. Op de andere stuks alleen je nummer. Als het niet aan elkaar vastgemaakt is, kunnen we het niet innemen, dan raakt het kwijt!  Bij schoenen ook op beide een nummer.

 

Inleveren:

Dinsdagavond (of in overleg woensdagavond) vóór de beurs van 18.30 t/m 19.00 uur  (datums worden van te voren bekend gemaakt)

 

Verkoop:

Zaterdag  van 09.00 – 13.00 uur (datums worden van te voren bekend gemaakt)

 

Ophalen niet verkochte kleding:

Maandagavond ná de beurs van 18.30 tot 19.00 uur. 

 

Vragen/aanmelden?

Website: http://kledingbeursstolwijk.simpsite.nl

Mailen: kledingbeurs.stolwijk@hotmail.com