Richtlijnen kledingbeurs voor volwassenen te Stolwijk

Goudseweg 108

 

Algemeen;

Ingebrachte goederen moeten altijd schoon, heel en nog eigentijds zijn. Wij keuren kleding die niet aan deze eisen voldoet af, want het is gewoon gebleken dat mensen kleding met vlekken o.i.d. niet kopen, ook niet voor een euro!  Het is dus belangrijk dat je de kleding goed controleert.  De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing van kleding of schade door brand e.d. 75% van de opbrengst is voor jou, de rest is voor de organisatiekosten en de donatie aan de Dierenambulance. Ook van de kopers vragen wij 15%.

 

Wat aan te bieden:

De kleding mag ingeleverd worden vanaf XS t/m XXL. Schoenen alleen als ze in hele goede staat zijn en maximaal 4 paar. Verder mogen ook aanverwante artikelen ingeleverd worden. (bijvoorbeeld tasjes en sieraden). Wegens ethische bezwaren nemen wij geen kleding met echt bont aan.

Elk seizoen heeft zijn eigen kledingaanbod. Wegens ruimtegebrek accepteren wij in de winter geen korte mouwen T-shirts en ook geen hemdjes.

Je kunt maximaal 2 grijze vuilniszakken vol kleding inleveren, in de winter mogen dat er drie zijn omdat winterkleding meer ruimte inneemt. We vragen van je dat je de artikelen gesorteerd in de zak aanbiedt, dus broeken bij de broeken, vesten bij de vesten etc. Dit scheelt ons veel tijd bij het uitsorteren van de kleding!  

 

Prijzen:

Altijd bruine leukoplast. (rolletje) Dat is namelijk plakvast en ook kleurvast.

Je schrijft op het leukoplast: Eerst je nummer, dan de maat, dan de prijs.  20 - M - 3 

Met blauwe pen geschreven: Dan gaat de niet-verkochte kleding na afloop naar het goede doel. (de non-food bank in Gouda)

Met rode pen geschreven: Dan krijg je de niet-verkochte kleding na afloop terug.

Je doet ons en het goede doel een groot plezier om zoveel mogelijk blauw te prijzen!

Let op: tweedelige artikelen moeten aan elkaar gemaakt worden met een veiligheidsspeld: Op het bovenste stuk nummer/maat/prijs. Op de andere stuks alleen je nummer. Als het niet aan elkaar zit, nemen we het niet in, anders raakt het kwijt tijdens de verkoop! Bij schoenen ook op beide een nummer. Als je het kledingstuk voor je hebt, moet de plakker rechts boven aan de voorkant op het kledingstuk geplakt worden. Uitzondering: kwetsbare stoffen, zoals velours of harige stoffen, de leukoplast achter in hals of broekband in verband met beschadiging van de kleding.

 

Maten

De maataanduiding in letters. Maat 34 is XS; 36 is S; 38-40 is M; 42-44 is L;  46-48 is XL 50-60 is XXL.

 

Inleveren:

Dinsdagavond (of in overleg woensdagavond) vóór de beurs,  van 18.30 uur tot 19.00 uur

 

Verkoop:

Zaterdag van 09.00 – 13.00 uur

 

Ophalen geld en niet verkochte kleding:

Maandagavond  na de beurs, van 18.30 tot 19.00 uur

 

Vragen/aanmelden?

Mailen: kledingbeurs.stolwijk@hotmail.com  / facebook: kledingbeurs stolwijk

www.kledingbeursstolwijk.simpsite.nl

 

S.v.p. afmelden als je niet mee kunt doen.